O nama

InterGrafika-TTŽ | Zagreb

1991.GODINA OSNIVANJA NAŠE TVRTKE

 

.. / Poduzeće za grafičko-izdavačku djelatnost, tisak, trgovinu na veliko i malo i posredovanje d.o.o.

 

INTERGRAFIKA-TTŽ d.o.o. trgovačko je društvo u privatnom vlasništvu. Osnovano je 1991. godine inicijativom Željka Trajbara, osnivača i direktora. Sjedište društva je u Zagrebu, Bistranska ul. 19, Trešnjevka. Osnovna djelatnost je tiskarska.

Od samih početaka pa sve do danas uspješno pratimo sve izazove ovog zahtjevnog tržišta i možemo bez lažne skromnosti reći da se danas svrstavamo u red onih čiji proizvod ima već uobičajenu i prepoznatljivu kvalitetu na ovim prostorima.

U okviru našeg poduzeća djeluje nekoliko poslovnih jedinica koje djeluju samostalno, a sve su povezane zajedničkim interesom razvoja ukupne cjeline.

STRATEŠKI PLAN TVRTKE

MISIJA //

Usredotočeni smo na rast koji postižemo stalnim prilagođavanjem potrebama naših klijenata te daljnjim razvojem kako bi osigurali njihovo zadovoljstvo. Nastojimo zadržati fleksibilnost poslovanja prilagođavajući svoje programe zahtjevima tržišta.

VIZIJA //

Transparentnošću u poslovanju i nastojimo formirati društveno odgovornu i inspirativnu klimu. Zajedno s našim zaposlenicima oblikujemo budućnost, a za postizanje dugoročnog uspjeha upravljamo na održiv i korektan način.

NAŠA STRATEGIJA //

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata, jer njihov uspjeh i zadovoljstvo doprinose našem uspjehu. Transparentnost poslovanja i izvrsnost usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. Društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno .

OTVORENOST I POVJERENJE//

Pravovremeno i otvoreno obavještavamo partnere o važnim pitanjima u vezi s tvrtkom. To je odnos izgrađen na povjerenju i vodilja je u našem poslovanju.

ODGOVORNOST I ODRŽIVOST //

Djelujemo odgovorno u interesu naše tvrtke, istodobno uzimajući u obzir društveni i ekološki utjecaj naših postupaka.

POUZDANOST I ZAKONITOST //

Obećavamo samo ono što možemo i izvršiti, te poštujemo i pridržavamo se zakona u svim našim poslovnim transakcijama.

Riječ direktora

Tiskara i proizvodnja nudi vam oblikovanje i izradu svih vrsta proizvoda i papira